Holabaloo

Det blev ett väldigt drag igår, och sittningen tillsammans med prefekter, pro-rektor och studenter både från min skola och från andra universitet, var mycket lyckad! Supergod mat och fantastiskt sällskap :)
Jag tror aldrig jag blandat rosé, vitt vin, rött vin, punch, snaps, öl och cider så effektivt som igår ;) Festen fortsatte i skolans pub där några jätteduktiga band spelade och alla var jävligt peppade :) Jag träffade några utbytesstudenter som jag fastnade i djupa diskussioner med, kring det svenska folket, haha! Jag inser mer och mer att jag gillar att prata med människor jag inte känner.
Idag var det en seg Malin som vaknade upp.
Alldeles strax ska jag åka till Södertälje för lite middag med mina tjejer. Sen blir det lite party vad jag förstår, men kanske av lugnare slag idag?!
Imorgon ska jag till Grönan med alla som känner sig manade! Jag ska nämligen klara av en av grejerna på min lista;
47. Åka karusell på hög höjd
Usch, jag känner mig inte alls redo! Jag hatar höjder! Men nu ska det minsann klaras av! Jag hoppas jag får sällskap :)
Puss på er som fortfarande orkar läsa min blogg

Sommarfest

Nu drar jag iväg på sommarfest med mina klasskompisar på skolan :) Sittning och sen blir det lite partaj!
XOXO

I never loved nobody fully Always one foot...

img_1169 (MMS)

I never loved nobody fully Always one foot on the ground And by protecting my heart truly I got lost in the sounds I hear in my mind All these voices I hear in my mind all these words I hear in my mind all this music And it breaks my heart


SMS-inlägg

img_8728 (MMS)


SMS-inlägg

img_7822 (MMS)


SMS-inlägg

img_6985 (MMS)


SMS-inlägg

img_5633 (MMS)


Oförskämt bra

Jag mår oförskämt bra trots att det blev en del igår :) Idag har jag varit hela dagen på byggplatsen och det har gått jättebra med allting. Vår katt börjar ta form och alla jobbar på bra. Mobilbloggar över några bilder snart!
Nu har jag varit hemma en stund och var lite inne på att gå och lägga mig tidigt ikväll. Men neej, man kan inte missbruka en lördagskväll så :) Sabina och Hanna kommer hit och dricker vin med mig! Ost och kex och frukt, precis så som jag gillar det bäst. Tredje kvällen med alkohol i bloden och jag är rädd att det blir några dagar till eftersom Quarnevalen bara har startat. Men nu orkar jag inte vara duktig. Det är alldeles för nära till sommaren och jag kan inte låta bli att njuta av allt som livet har att ge :)
Ta hand om er och jag hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag. Med mys på balkongen :)

Strip me

Im only one voice in a million

At the end of the day

It's what you do and say

That makes you who you are

Makes you think about it,

Think about it

Doesn't it

Sometimes all it takes is one voice


Om sanningen ska fram

Jag ljög förrut när jag sa att jag hittat sommarens sommarplåga. Här har vi den. Hoppas ingen under 15 läser min blogg nu... Här har ni den:


Like lovers do I wanna feel that way Yeah ...

img_7694 (MMS)

Like lovers do I wanna feel that way Yeah like lovers do They loose themselves for days And I need to feel, I need to feel that way


RSS 2.0