Day 15 – Your dreams

Mina drömmar.
Jag antar att det innebär att jag ska berätta om mina drömmar för framtiden, inte om mina "nattliga"-drömmar. Jag har olika drömmar inför olika perioder i mitt liv. Just nu drömmer jag om att köpa en egen bostadsrätt i Stockholms innerstad, att hitta en kille som förgyller mitt liv och att bli mer nöjd med mig själv både psykiskt och fysiskt. Jag drömmer om att kunna skaffa en hund och en katt och ha tid med dem. Jag skulle vilja ha en Golden retriever (hund) och en Ragdoll (katt).
På ett personligt plan drömmer jag om att bli mer omtänksam och generös. Jag skulle inte tacka nej till att bli lite roligare och charmigare heller. Jag tänker mig lite motsatsen till "Ove Sundberg" :) Det drömmer jag om.

Jag drömmer om att få ett jobb när jag slutar skolan och att i framtiden kunna starta ett eget företag. Gärna med en vän! Jag drömmer om att få jobba med saker som inspirerar mig. Inredning, blommor, skyltning, design, formgivning, textiler, interiör, layout och gärna med massor av människor. Jag vill ha ett jobb där jag känner att  jag är värdefull. Jag drömmer om att ha ett jobb jag tycker mycket om.
Jag drömmer om att i framtiden få barn och se dem växa upp.
När jag blir äldre ser jag framför mig att jag bor på en herrgård någonstans i Mellansverige. Eftersom jag älskar att ha gäster vore det det ultimata. Jag skulle ha nära till naturen och kunna ha så många djur jag ville. Jag drömmer om att ha så pass mycket pengar då att jag kan resa iväg till varmare länder när jag känner för det. Kanske till och med ha en lägenhet i något annat land, eller flera.
Mycket av det jag drömmer om handlar tyvärr om pengar. Det känns ju lite tråkigt. Men det är ju bara för att det är lättast att ta på. Jag drömmer såklart om att få vara lycklig och frisk och att mina nära och kära också får ha det bra.
Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0